Sklep Internetowy E-Remedium jest głównym dystrybutorem suplemetów marki Slavito oraz produktów W&S !
Czosnek Czarny Sfermentowany DR. MERCOLA® (60 kapsułek)
CZOSNEK CZARNY SFERMENTOWANY DR. MERCOLA® (60 KAPSUŁEK) - SUPLEMENT DIETY
Czosnek jest bardzo popularny w krajach Środkowego Wschodu, śródziemnomorskich oraz Indiach i Chinach. Nieprzetworzony czosnek wykazuje wiele właściwości prozdrowotnych ze względu na zawartość:
- magnezu
- wapnia
- fosforu
- selenu
- wit. B6 i C
Po sfermentowaniu otrzymujemy czarny czosnek o słodkim i przyjemnym smaku oraz wysokiej zawartości składników odżywczych. Szczególnie korzystny składnik otrzymywany w procesie fermentacji to sulfotlenek S-allilocysteina (SAC). Jest to substancja odpowiedzialna za korzystne właściwości czarnego czosnku.
Sfermentowany czarny czosnek dr Mercoli dostarcza 1,2 mg S-allilocysteiny (SAC) w każdej zalecanej porcji produktu.
Składniki: sproszkowana bulwa sfermentowanego czosnku, substancje pomocnicze: substancja wypełniająca - koncentrat organicznego ryżu, kapsułka: hydroksypropylometyloceluloza
Porcja dzienna: 2 kapsułki Opakowanie zawiera: 60 kapsułek |
|
Skład w porcji dziennej (2 kapsułek) | |
Sproszkowana bulwa sfermentowanego czosnku* - S-allilocysteina |
800 mg 1,2 mg |
*FermaPro® jest zarejestrowaną marką RFI, LLC.
Sposób użycia: 2 razy dziennie po 1 kapsułce przed jedzeniem
Sposób przechowywania: Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Uwagi: Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Nie należy stosować w przypadku nadwrażliwości na jakikolwiek składnik preparatu. Należy prowadzić zdrowy tryb życia i różnorodnie się odżywiać. Preparatu nie powinny stosować kobiety w ciąży, karmiące piersią oraz dzieci i młodzież poniżej 18 roku życia.
Masa netto: 30g
Importer i dystrybutor: Kenay Sp. J.
Kraj pochodzenia: USA
Producent: Dr Mercola, USA
Opinie nie są zweryfikowane, ale wykrywamy i usuwamy fałszywe treści, gdy je zidentyfikujemy