Jesteśmy oficjalnym dystrybutorem produktów marki Slavito
Krem czekoladowy z prażonymi orzechami laskowymi
Poznaj propozycję wegańskiego kremu czekoladowego dla miłośników intensywnych kakaowych smaków połączonych z orzechową nutą. Krem jest mocno kakaowy i łączy w sobie sycylijskie orzechy laskowe z solidną porcją kakao pochodzącego z peruwiańskiego kakaowca. Aksamitna i delikatna konsystencja rozpływa się w ustach, pozwalając bez przeszkód delektować się smakiem czekolady. Orzechy laskowe w subtelny sposób podkręcają kakaowe nuty. Produkt jest idealnym dodatkiem do deserów, gofrów lub tostów, nic nie stoi jednak na przeszkodzie, aby delektować się nim prosto ze słoika.
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 13.99 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Kod kreskowy | 5902565212452 |
EAN | 5902565212452 |
DATA WAŻNOŚCI PRODUKTU: 03.01.2025r.
Masa netto: 200g
Poznaj słodycz ekologicznego kremu czekoladowego
Produkt w zupełności pozbawiliśmy białego cukru oraz glutenu. Słodkości nadaje mu nektar z kwiatów palmy kokosowej o lekko karmelowym smaku. Krem jest wegański, a jego składniki pozyskiwane są jedynie z upraw ekologicznych. Dzięki nieprażonym ziarnom kakaowca zyskuje prawdziwy, głęboki i smak czekolady. Pomijając obróbkę ziaren w wysokiej temperaturze, uzyskać można wartościowy i smaczny deser.
Wegański krem czekoladowy wytwarzany jest zgodnie z ekologicznymi założeniami firmy. Dlatego też, używane surowce pochodzą jedynie z certyfikowanych upraw ekologicznych i etycznego handlu.
- BEZ BIAŁEGO CUKRU: Nasze produkty słodzone są nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Nazywany cukrem kokosowym oraz jedną z najzdrowszych substancji słodzących.
- BEZ GLUTENU: Nie musisz obawiać się glutenu w tym produkcie!
- BEZ OLEJU PALMOWEGO: W naszych produktach nie znajdziesz oleju palmowego.
- NISKI indeks glikemiczny cukru kokosowego - IG 35 pozytywnie wpłynie na Twoje zdrowie.
- SOY FREE - produkt jest wolny od soi i jej przetworów.
- 100% WEGAŃSKI i BEZ LAKTOZY: Roztapiający się mleczno-czekoladowy smak w ustach można uzyskać bez mleka i jego alergizujących właściwości. Daj sobie poczuć tę pozytywną różnicę, dla zdrowia i smaku.
- BIO: Jedz ekologiczne, a pomożesz naszej planecie. Czekolada, którą kupujesz u nas, jest wytwarzana z surowców pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych i etycznego handlu.
- RAW, czyli SUROWA CZEKOLADA: Poczuj prawdziwy oryginalny smak czekolady z nieprażonych ziaren kakaowca. Naprawdę lepiej smakuje bez obróbki w wysokiej temperaturze oraz zachowuje całą gamę składników odżywczych.
Opinie nie są zweryfikowane, ale wykrywamy i usuwamy fałszywe treści, gdy je zidentyfikujemy